søndag 5. februar 2012

Petter Solberg tester før Rally Sverige


Ford teamet og Petter Solberg har vært i Østersund i to dager for å teste før WRC-runden som starter til Torsdag. Petter og kartleseren Chris Patterson fikk kjørt 420 kilometer fordelt over to dager, hvor den ene dagen var var på en meget rask vei og den andre på en litt mere smal og teknisk vei. Petter sier selv at han er veldig fornøyd med bilen, og den er helt rå på snø. "Det er sinnsykt kult å kjøre en bil man har skikkelig god-følelsen i, og jeg storkoser meg hver eneste gang jeg kjører den"
Utifra vår lille vote på høyresiden er det 183 stykker som trur Petter vinner i Sverige, og det trenger virkelig Norsk Rallysport nå.

En trist nyhet er at Matthew Wilson ikke kommer til start i rally Sverige, han knakk ankelen under en løpetur, og er nok ute for en god del av sesongen. Spørsmålet da er om Go Fast! teamet som det virker som holder seg i WRC, henter inn en ny sjåfør?
De har nå Steve Røkland som jobber på M-sport, og imponerte stort da han kjøre ifra både Matthew og Latvala under Fiesta Shootout. Petter fikk samme sjansen i 1999 når Ford føreren Rådstrøm knakk benet. Eller er SWRC-sjåføren Craig Breen en mann som kan ta steget opp og kjøre i team med Henning?
Uansett hva som skjer, så er det en spennende uke vi går i møte nå. Følg med!

Film fra Petter Solberg sin test før Rally Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar